Malzemeler
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı tozşeker
2 yumurta
Yarım su bardağı sıvıyağ
Çavdar unu
1 çay kaşığı karbonat
Yapılışı
Bütün malzemeleri karıştırın un hariç iyice çırpın unuda ekleyip kıvamı akışkan bir kıvam olacak hamurumuzun , hamurumuzu yağladığımız kalıbımıza dökelim önceden ısıttığımız fırında pişirelim
AFİYET OLSUN .......
2 yorum:
ben de kepekli un, tam buğday unu kullandım keklerimde ama hiç bunu denemedim, çok güzell. ellerine sağlık.
Kahve Dükkanı'ndan sevgiler...
Çavdar ununun kekee vardiği lezzeti çok merake ttim..
Denemeliyim..
Ellerine sağlık.
Sevgiler.
Yorum Gönder